Palvelut

Soteratkaisut ja palvelutuotteet on tehty kaupunkeihin. Kun maakunta tulee ostamaan ennen pitkää palvelut, on meillä oltava uusia palvelutuotteita, joita voimme tarjota. Pienen paikkakunnan vahvuudet ovat toisaalla ja pienellä paikkakunnalla muuttuva sote tarjoaa aivan uusia liiektoimintamahdollisuuksia niin sote-yrityksille kuin muillekin maaseudulla ja pienissä kaupungeissa asumista mahdollistaville yrityksille.
Tulevaisuuden sote on terveydenhoitoa ja hyvinvointia, mutta se on myös ruokaa, liikkumista, kotiympäristön hoitoa, osallisuuden mahdollistamista. Siksi SoteNoste.
SoteNoste katsoo toisin ja etsii uusia liiketoimintoja. Luo uusia palvelutuotteita. Tekee olosuhteista ja paikallisesta osaamsiesta vahvuuden. Sellaisen, joka mahdollistaa vaikuttavan sotekokonaisuuden ja hyvän elämän myös kasvukeskusten ulkopuolella. Siihen tarvitaan iso joukko paikallisia yrityksiä ja innovatiivisia ratkaisuja. Sotenoste tuo palveluja ja työtä paikkakunnalle.
Esimerkiksi vanhusten kotiin pahvirasioissa viety ruoka on tuote, jota tuotetaan koko maassa. Pitkien etäisyyksien paikoissa ruokalautasella on valtava määrä logistiikkakuluja. Paikallinen ruoka jää valmistuskeittiöiden hankintaprosessin takia helposti unholaan ja pienelle tehdään suurta. Kustannustehokas palvelu on esimerkiksi Superkokki kotiin. Sen sijaan, että pahvirasioihin pakattua ruokaa tuodaan paikalle, tulee Superkokki kotiin puoleksi päiväksi valmistamaan yhdessä asiakkaan kanssa ruokaa. Vaikka koko viikoksi. Retkeilypalvelut voivat viedä ihmiset Pahkakuruun nokipannukahveille ja muurinpohjaletuille. Kesän korvalla kanalapalvelut mahdollistavat kohtaamisia uudessa kesäkanalassa. Aitoa osallisuutta.  Uusia palvelutuoteita Soten ostettavaksi on vaikka mitä. Yrittäjä – taidat olla sote-alalla!

Superkokki Kotiin

Superkokki tulee kotiisi valmistamaan vaikkapa huippuillallisen. Voit ostaa isoäidillesi viikon juhlamenun Superkokin avulla. Kun lapset ovat urheiluharrastuksissaan, niin se voi olla sinulle ainut hetki omaan aikaan. Superkokin mahdollisuudet ovat rajattomat. Käyttökohteita on lukemattomia.
Superkokki loihtii vaikkapa oman kellarin ja kalavesien aineksista. Käy kaupassa jos tarvitset. Hän valmistaa sesonkien mukaan. Superkokki nimittäin osaa sen homman. Superkokki maksaa 150€ kevään kokeilujakson aikana. Voit ostaa Superkokin kotiin tai vaikkapa lahjaksi. Luodaan yhdessä tuote, jonka myös sote voi ostaa asiakkailleen.
Tämä on ensimmäisen sote-tapaamisen yksi kokeilu. Se jatkuu koko kevään ajan ja uskomme sen laajenevan nopeasti kaikkien kuntien alueelle. Uusia Superkokkejakin otetaan kokeiluun mukaan. Tule Superkokiksi. Laita viestiä SoteNosteen Facebookissa vaikka.
OSTA SUPERKOKKI KOTIIN OMAKSI TAI LAHJAKSI. 4h 150€
#1 – Superkokki Tarja Hemmilä – 0407283593. Facebookissa SoteNosteen SIVUILLA, tai tom.hagelberg@tamora.fi. Tapoja on monia. 

Sinun palvelusi

Liity mukaan verkostoon ja rakennetaan uusia palveluita. Kokeilemme ensin pienemmin ostettaviksi ja sitten skaalaamme. Sote haluaa ostaa. Nyt on aika kokeilla. Ilmoittaudu mukaan TAPAHTUMAT välilehdeltä päiviin ja rakennettaan yhdessä palvelut heti kokeiluun.