(suomi) DigiNoste

Tässä on Sotenosteen digitaalinen ulottuvuus. Pääset tältä käsiksi podcasteihin ja Livemuistiinpanoihin. Kaikkeen digitaaliseen vuorovaikutuksen kenttään jota tuotetaan pitkin matkaa. Hienoa kun olet päätynyt tänne. Aina ei pääse kaikkiin päiviin mukaan fyysisesti. Välillä haluaa oppia ja olla mukana muuten. Tämä on se paikka. Tervetuloa.

 

Facebook-vuorovaikutus

SoteNoste on Facebookissa. Se on varmasti ketterin kanavamme ja helpoin tapa olla vuorovaikutuksessa keskenämme. Ideoi ja ehdota. Seuraa ja kiihdytä. Valinta on sinun. Klikkaa yllä olevasta logosta ja olet heti mukana.

 

Työkaluja oppimiseen ja ajatusten mylläämiseen

Tämän otsikon alle kertyy oppimisen materiaalia. Se tulee olemaan monimuotoista. Podcasteja pääset kuuntelemaan suoraan näiltä sivuilta, tai tilaamalla podcastin esimerkiksi puhelimeesi. Se on usein paras tapa kuunnella äänisisältöä. Tilaa siis Sotenoste-podcast omalta laitteeltasi podcast- sovelluksellasi. Applen ioS- laitteilla on oma podcast- sovellus. Etsimällä hakukentästä “Sotenoste” löydät podcastimme ja voit tilata sen. Aina uusin jakso kilahtaa puhelimeesi automaattisesti. Android laitteilla on useita hyviä podcast-sovelluksia. Suosittelemme Castbokx- sovellusta. Lataa se Googlen Play-Storestaa laitteellesi ja tilaa sitä kautta sotenoste-podcast. Helppoa ja hauskaa. Voit hyödyntää auto- tai junamatkat oppimisen ja innostuksen merkeissä.

 

  MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA – Podcast

Tässä Podcastissä katsomme mahdollisuuksien maailmaa. Missä on verkostojen voima ja mahhdollisuudet juuri soten ja hyvinvoininin kentällä? Ennen kaikkea verkostot syntyvät konkreettisista teoista. Jaana Utti Tamora Oy:stä johdattelee meidät mahdollisuuksien maailmaan.