DigiNoste

 

 

 

 

 

 

 

Tässä on Sotenosteen digitaalinen ulottuvuus. Pääset tältä käsiksi podcasteihin ja Livemuistiinpanoihin. Kaikkeen digitaaliseen vuorovaikutuksen kenttään jota tuotetaan pitkin matkaa. Hienoa kun olet päätynyt tänne. Aina ei pääse kaikkiin päiviin mukaan fyysisesti. Välillä haluaa oppia ja olla mukana muuten. Tämä on se paikka. Tervetuloa.

Jos et pääse mukaan fyysisiin kohtaamisiin, niin pääset mukaan kuhunkin päivään digitaalisella vuorovaikutuksen kentällämme. Tarvitset tietokoneeseesi, puhelimeesi tai tablettiisi GoToMeeting-sovelluksen. Puhelimesi sovelluskaupasta löytyy ilmaiseksi oheinen Gotomeeting sovellus. Sen jälkeen paina alla olevaa linkkiä ja olet kyseisessä päivässä mukana. Tietokoneelle (PC & MAC) lataat erillisen liitännäisen TÄÄLTÄ.

Olemme kasanneet video-ohjeet GoToMeetingin käyttöön. Sekä tieeteokoneelle että mobiililaitteille. Katso alta.

OHJEVIDEO – KUINKA PÄÄSEN  MUKAAN TIETOKONEELLA ALLA

OHJEVIDEO – KUINKAS PÄÄSEN MUKAAN MOBIILILAITTEILLA ALTA

Eri päiviin livenä pääset kunakin päivänä oheisista linkeistä

Mahdollisuuksien maailma

Mahdollisuuksien maailma avautuu Pudasjärvellä ja Kuusamossa. Oheisista linkeistä pääset mukaan.

Pudasjärvi 8.1.2020 klo 12.00-16.00

Kuusamo 9.1.2020 klo 09.00-13.00

Miten ja miksi toimintaympäristö on erilainen 2023?

Taivalkoski 30.1.2020 klo 12.00-16.00

Mahdollisuuksien maailman verkostoteema

Kuusamo 24.2.2020 klo 12.00-16-00

Taivalkoski 25.2.2020 klo 9.00-11.30

Millaisin tuottein menestyn uudessa?

Kuusamo 31.3.2020 klo 12.00-14.30

Pudasjärvi 1.4.2020 klo 9.00-13.00

LISÄNÄ ILTAPÄIVÄ NELJÄN TEE – TUOTTEISTAMINEN JA  HINNOITTELU 7.4. klo 16.00-17.00 TÄSTÄ LINKISTÄ MUKAAN

Tiedolla johtaminen ja QDPR

Taivalkoski 28.4.2020 klo 12.00-16.00

Pudasjärvi 29.4.2020 klo 9.00-13.00

SoteNoste-Karnevaali, Yhdessä enemmän!

Kuusamo 26.5.2020 klo 9.00-13.00

Facebook-vuorovaikutus

SoteNoste on Facebookissa. Se on varmasti ketterin kanavamme ja helpoin tapa olla vuorovaikutuksessa keskenämme. Ideoi ja ehdota. Seuraa ja kiihdytä. Valinta on sinun. Klikkaa yllä olevasta logosta ja olet heti mukana.

 

Työkaluja oppimiseen ja ajatusten mylläämiseen

Tämän otsikon alle kertyy oppimisen materiaalia. Se tulee olemaan monimuotoista. Podcasteja pääset kuuntelemaan suoraan näiltä sivuilta, tai tilaamalla podcastin esimerkiksi puhelimeesi. Se on usein paras tapa kuunnella äänisisältöä. Tilaa siis Sotenoste-podcast omalta laitteeltasi podcast- sovelluksellasi. Applen ioS- laitteilla on oma podcast- sovellus. Etsimällä hakukentästä “Sotenoste” löydät podcastimme ja voit tilata sen. Aina uusin jakso kilahtaa puhelimeesi automaattisesti. Android laitteilla on useita hyviä podcast-sovelluksia. Suosittelemme Castbokx- sovellusta. Lataa se Googlen Play-Storestaa laitteellesi ja tilaa sitä kautta sotenoste-podcast. Helppoa ja hauskaa. Voit hyödyntää auto- tai junamatkat oppimisen ja innostuksen merkeissä.

Yrittäjän treeniohjelma

Tässä on yrittäjän treeniohjelma. Ennen niitä sanottiin tehtäviksi, mutta on vähän vanhanaikaista. Tällä treeniohjelmalla valmistaudut hyvin kohtaamisiimme ja ennen kaikkea, otat seitsemän askelta SoteNosteeseen. Osaaminen kasvuun.

Löydät Treeniohjelman TÄÄLTÄ

 

SoteNoste – Podcastit

Voit kuunnella Podacsteja monella eri tavoilla. Jos sinulla on Applen iPhone, niin voit tilata podcastin suoraan laitteen omalla “Podcastit” sovelluksella etsimällä “SoteNoste” podcastin. Pääset tilaamaan podcastin suoraan, jolloin aina kun uusi jakso ilmestyy, latautuu uusin jakso laitteellesi. Podcast on myös kuuneltavissa mm. Spotifyn Podcasteissa. Androidille suosittelemme Soundcloud- sovellusta. Sieltä vain etsimään “Sotenoste” ja pääset tilaamaan podcastin.  Vaihtoehtoja on monia. Valitse itsellesi paras.

Jakso 1 – Yrittäjäverkosto käynnistyy

Tässä Podcastissä katsomme toimintaympäristöä. Missä on verkostojen voima ja mahhdollisuudet juuri soten ja hyvinvoininin kentällä? Ennen kaikkea verkostot syntyvät konkreettisista teoista. Jaana Utti Tamora Oy:stä johdattelee meidät mahdollisuuksien maailmaan. TÄSSÄ LINKKI PODCASTIIN.

#NOLLAPILKKUKAKSI

Vanhuspalvelut ovat olleet tapetilla erityisesti kohta jo vuoden verran.#Nollapilkkukaksi on ollut kaikkien huulilla. Vanhuspalveluissa on suuri ostopotentiaali erilaisille hyvän elämän palveluille. Verkoston Superkokki yhtenä esimerkkinä tästä. Tähän teemaa suosittelemme alkumutusteluksi Hyvinvointiyhteiskunnan pelastustehtävä-podcastia aiheesta. Asiantuntijoina Sam Vuorinen – Myrskylän kunnanjohtaja, Nina Linja – Vantaan hoiva-asumisen palveluiden palvelupäällikkö, Pirjo Ala-Hemmilä – Asikkalan kunnanvaltuutettu ja Anne Lijalainen – Hämeenlinnan kaupungin henkilöstöjohtaja. Kuuntele Podcast TÄSTÄ.

Sotenoste videot

Tänne ilmestyy katseltavaksi elävää kuvaa. Tietoiskuja eri  teemoista.

  1. Jaana Utti – Kokeilut ja elinvoima. Miten kokeiluissa on onnistuttu?  Mitä tämä tekeminen tarkoittaa tuotteistamisen näkökulmasta? Katso video TÄSTÄ 
  2. Tomi Timonen – Hyvän Olon keskus  ja kumppanuudet. Katso video TÄSTÄ
  3. Jaana Utti – Palvelutuotannon muutos ja ekosysteemit. Katso video TÄSTÄ
  4. 31.3.2020 – Miten ja miksi somemarkkinointi kannattaa?

5. 31.3.2020 – Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu

SoteNoste Livemuistiinpanot ja tekstimateriaali

Aina ei pääse paikalle. Aina ei kerkeä. Ei se mitään. Tähän osioon kertyy kohtaamisissa tehdyt Live-muistiinpanot. Kaikkine kirjoitusvirheineen ja sen hetkisine innostuksen puuskineen. Se näkyy ja tuntuu. Kuvia ja ajatuksia. Ideoita.

9.12.2019 – Yrittäjyyspolku käynnistyy. Taivalkoski. Livemuistiinpanot TÄSTÄ LINKISTÄ

8.-9.-1.-2020: Mahdollisuuksien maailma. Ennakkomateriaalina kannattaa tutustua eritoten soten luomiin mahdollisuuksiin. TÄSTÄ LINKISTÄ lyhyt Aino Närkin reilu vuosi sitten julkaisemaan juttuun sote-muutoksen mahdollisuuksista PK-yrittäjille. Sitä on osattava lukea mahdollisuuksien silmälasien läpi. Miten verkostona mahdollistamme palvelutuotteiden synnyn alueen verkostoon? Koillismaa on siinä mielessä erityislaatuinen, että kokonaisulkoistuksia eikä suuria, kädet sitovia ulkoistuksia ei ole tehty.

8.1.2020 Pudasjärvi. Mahdollisuuksien maailma –LIVEDOKUMENTOINTI

9.1.2020 Kuusamo. Mahdollisuuksien maailma – LIVEDOKUMENTOINTI

Uutiskirje tammikuu 2020LUE UUTISKIRJE TÄSTÄ