Buustaus!

Yhdessä tehtyjen seitseman askeleen väliin voima-valmentajat antavat pureskeltavaa ja pohdittavaa – ja lisää vauhtia kasvuun:

9.12.2019
Millaisen talouden/ansiotason haluat?

Mikä tekee yrityksestäsi houkuttelevan?
Millainen on houkutteleva yhteistyökumppani?
Mistä unelmoit? Miten voisit onnistua unelmassasi?

8.-9.1.2020
Millä yrityksellä tai organisaatiolla on mielestäsi hyvä organisaatiokuva?

Mikä yritys/organisaatio näkyy sosiaalisessa mediassa “edukseen” ja houkuttelevasti?
Pohdi mikä oman yrityksesi tilanne on nyt? Miten ajattelet näkevän ja kokevan yrityksesi ja sen palvelut?
Mikä on visiosi ja tavoitteesi? Millainen toimija olet tulevaisuudessa?

30.-31.1.2020
NYKYTILANNE
Missä olemme nyt?
Mikä on sidosryhmien mielikuva meistä nyt?
Mitä olemme nyt?

VISIO
Mitä tavoittelemme?
Mitä haluamme saada aikaan?
Mitkä ovat valintamme?
Mikä on tekemisen vaikuttavuus?

 

Yhteiset verkostopäivät löydät Tapahtumat -sivulta.

 

PARVIÄLYTTÄMÖN VOIMALLA!

 

Yritys voi laittaa oman ajatuksensa kerran Parviälyttämöömme. Se on eri alueiden osaajien parviäly, jossa on laajasti asiantuntemusta. Näet yläpuolella kuvan parviälyttämöstämme. Osaamista on laajalla säteellä. parviälyttämö käsittelee yrityksen älyteettävää asiaa, esimerkiksi liiketoimintaideaa, ja palauttaa sen yrittäjälle 14 vuorokauden kuluttua. Yritys saa itselleen hyvin ammattitaitoisen ja ennakkoluulottoman konsultoinnin digitaalisella alustalla. Sparrausraportti luovutetaan 14 pv jälkeen yrityksen käyttöön.

Toimi siis näin:

  1. Mieti isosti ja röyhkeästi kasvun ja parviälytyksen kohde. Mihin tarvitset parviälyä?
  2. Kerro parvialytyksesi kohteesta. Hyvä kuvaus auttaa parviälyttämöämme saamaan kiinni tilanteestasi ja älytettävästä kohteesta. Mietit ehkä mitä on hyvässä kuvauksessa? Kuvaa lyhyesti yrityksesi. Mitä teette, mistä unelmoitte, miten tekemisenne linkkittyy SoteNosteeseen? Luvut ovat tärkeitä. Haluat liiketoiminnan kasvavan?  Aseta tavoite. Mikä on  haasteesi tai unelmasi? Kuvaa se muutamalla lauseella. Liittyykö se myyntiin? Sosiaaliseen mediaan ja näkyvyyteen? Unelmaasi yrittäjänä? Tai vaikkapa yrityksen hallitustyöskentelyyn. Haasteesi parvelle voi olla moninainen. Sinä päätät. Kuvaa sopivan napakasti haasteesi tai  unelmasi. Mieti että ulkopuolinen parvi näkee vain viestisi sisällön. Ei muuta. Mieti että viestistä saa kiinni kokonaiskuvan ja unelmasi. Kirjoita rohkeasti. Haasta parvi löytämään sinulle yllättäviäkin ratkaisuja.
  3.  Lähetä haasteeksi parviälyttämön ratkaistavaksi osoitteeseen: hannu.okkonen@tamora.fi. Laita viestin otsikkokenttään tämä: SoteNoste parviälytys ORGANISAATION NIMI.
  4. Parviälyttämö työstää sinulle 14 päivän kuluessa konkreettisia ratkaisuja. Saat paluuviestillä parviälytämön vastauksen.